Karışık Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kesilirken Allah Diye Öttü

Kesilirken Allah Diye Öttü Empty Kesilirken Allah Diye Öttü

Mesaj  Admin Paz Şub. 22, 2009 10:29 am

Horozun Kesilirken Allah Diye Öttüğü İddia edildi.

Kırgızistan'da kesilmeye hazırlanırken "Allah" diye ötmeye başladığı iddia edilen horoz hem kendi hayatını kurtardı hem de binlerce insanın, yaşadığı köye akın etmesine neden oldu...

Kırgızistan'da kesilmeye hazırlanırken "Allah" diye ötmeye başladığı iddia edilen horoz hem kendi hayatını kurtardı hem de binlerce insanın, yaşadığı köye akın etmesine neden oldu. Ülkenin orta kesimlerindeki Oş kasabası, "Bu Allah'ın bir mucizesi" diyen insanlarla dolup taştı.

Ülkede günün konusu olan horozun sahibi İbrahim İsmatullayev, "Çocuklara ve bana saldırıyor diye kesecektim az daha" derken hâlâ olayın şaşkınlığını yaşıyor. O "an"ı anlatırken sesi titriyor; "Elime bıçağı aldım. Tam kesecekken birinin Allah Allah' dediğini duydum. Etrafıma bakındım kimse yoktu. O sırada annem gelince olayı anlattım. Bunun üzerine annem elimden bıçağı kaptı. 'Ses ondan geliyor. Bırak yaşasın. Bu Allah'ın bir lütfü' dedi. Ben de kıyamadım zaten."
Admin
Admin
Admin

http://karisikforum.wow3.info