Karışık Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İnternete Erişimin Azına Mahkemeye Kararıyla Sı..lmıştır!

İnternete Erişimin Azına Mahkemeye Kararıyla Sı..lmıştır! Empty İnternete Erişimin Azına Mahkemeye Kararıyla Sı..lmıştır!

Mesaj  Admin Paz Ara. 07, 2008 1:50 am

Youtube kapandı ilk kez. hak verdik Ata'mıza ve Türkiye'mize hakaret var dedik. İkinci kez kapandı hak verdik. 3. kez kapandı, bir işe yaramayınca başka bir şey yapılmalı bu videolara dedik. Artık kaçıncı oldu bilmiyoruz, ben şahsen youtube u unuttum.

Megaupload gitti.
.
.
.
.

Ivır zıvır derken bir blog sitesini kapattılar. Çüş dedik artık blog sitesi sonuçta. Vatan gazetesi bile arada kaynadı bir ara. Baktım lost-delisi kapanmış. Lost ne yapıyor size? yakında girdiğimiz sitelerden 10 da 3 ü veya 4 ü kapanacak heralde.

Google.com mahkeme kararıyla kapanmıştır.

Yasakçı zihniyet ile nereye kadar gideceksiniz, yasaklamayla kalıcı çözüm bulunmaz, sadece internet kullanıcılarına darbe vurursunuz. Youtube kapandı ne oldu, o videoları dünyanın geri kalanı izleyebiliyor. Ne farkeder o zaman biz zaten girip terör örgütü videosunumu izliyoruz, bize kapatıyorsunuz?
Admin
Admin
Admin

http://karisikforum.wow3.info