>>>hristiyanlara sorular>>>>
1 sayfadaki 1 sayfası
>>>hristiyanlara sorular>>>>
sizin üç tanrınız varya isa ,meryem ve baba şimdi sormak istiyorum bunlardan 1-hangisi incili yazıp size yolladı.
2-hangileri insanı günahkar olarak dünyaya yolladı.
3-hangisi cehenemlikleri hangisi cennetlikleri seçecek.
4-kyainatı yaratırkende sizin gibi şuursuzları yaratmak için oy birliği ile mi yarattılar
.5-şimdi bu üç tanrının hangisi daha akıllı hangisi daha zeki.
6-tanrı gökyüzündeyse ve dünya yuvarlaksa aynı zamandada yerin dibindemidir.
8-papanın sattığı cennet arazilerinin metre karesi kaç para oldu.
9- hazeti ademden beri gelenler cehennemlikte bir sizmi cennetliksiniz.
10- 2600 farklı farklı elyazması incil var bunlardan hangisi gerçek incil
hadi ondan geç 4 temel incilin hangisi gerçek.
11-papalar tanrının sözcüleri ise tanrı neden bunak ve ayzermerli ihtiyarları sözcü seçiyor.
12-GÜLÜN DİKENİNİ BABA ÇiçEĞİNİ İSA KÜKÜNÜ MERYEM Mİ YARATMIŞTIR. PEKİ YA TOPRAĞI HANGİSİ YARATTI.
13-bir tanrıyı öldüren işkence aleti haç neden sembol yapılmıştır.
14-isa ve meryem ölebiliyorlarsa babada ölmüşmüdüri
15-tanrı neden öz oğlunu başına gelecekleri bile bile canilerin ortaasına atmıştır.
16-siz hangi suçu işledinizki günahkar doğdunuz bir suçu ancak bir kişi işleer.
siz yoksa öbür tarafta hadi arkadaşlar hep birden ve aynı anda suç işleyelimde tanrı bizi dünyaya atsın kimimizi affeder kimimizi affetmez ama olsun işledimiz suç yanımıza kyar kalsınmı dediniz.
17-bu üç tanrının evi nerdedir
18- birbirlerinin kafasından geçenleri bilmektemidirler bilmiyorlarsa bilgileri noksan olacağından tanrı deildirler sonucu çıkarabilirmiyiz.
19-nasıl oluyorda bir tanrı başı ve sonu hiçlik olan bir aciz tyaratılmışa boyun eğiyor. haça çivilenmeye razı oluyor.
20-yapılan karbon testlerinde en eski incil isadan 500 yıl sonra yazılmış.
peki gerçek incil nerede.
21-isa ölüleri bile diriltirken kendi ölümünde neden aciz kaldı.
22-isanın bahsettiği feraklit hz. Muhammet değilmi.
23-hristiyan olmak için vaktiz olup her hafta sonu şarapla bir parçada kuru ekmek yesem yeterlimi.
24-bende sizin dedeleriniz gibi yeni doğan bebekleri tavuk şiş gibi bir kılıca 7 tane dize dize öldürsem.gerçek bir hristiyan olurmuyunm. bunları aylarca yaptıktan sonra öldürülseydim şehitmi sayılırdım ;her öldürdüğüm günahkar doğan bebek yüzünden cennete bana bir köşk ve sayısız huri mi verilirdi.
25-papa her gelen eşcinseli rahip olarak ataya biliyormu ,yoksa özel uygulamalı sınavlara mı tabi tutuyor...
26-sizin kendi memleketiniz bin türlü rezil ve rüsfalıklarla doluyken hangi akla hizmet elalemin memleketlerinde misyonerlik yapıyorsunuz.önce kendi sökünüzü dikmeniz daha uygun olmazmı.
yani sizin dininiz tanrıya insana dayir nekadar aciziyet varsa isnat ediyor.
bu durumda tanrı size beni doru tanıdınız haydin cennete mi der.
yoksa canınız cehenneme mi...
2-hangileri insanı günahkar olarak dünyaya yolladı.
3-hangisi cehenemlikleri hangisi cennetlikleri seçecek.
4-kyainatı yaratırkende sizin gibi şuursuzları yaratmak için oy birliği ile mi yarattılar
.5-şimdi bu üç tanrının hangisi daha akıllı hangisi daha zeki.
6-tanrı gökyüzündeyse ve dünya yuvarlaksa aynı zamandada yerin dibindemidir.
8-papanın sattığı cennet arazilerinin metre karesi kaç para oldu.
9- hazeti ademden beri gelenler cehennemlikte bir sizmi cennetliksiniz.
10- 2600 farklı farklı elyazması incil var bunlardan hangisi gerçek incil
hadi ondan geç 4 temel incilin hangisi gerçek.
11-papalar tanrının sözcüleri ise tanrı neden bunak ve ayzermerli ihtiyarları sözcü seçiyor.
12-GÜLÜN DİKENİNİ BABA ÇiçEĞİNİ İSA KÜKÜNÜ MERYEM Mİ YARATMIŞTIR. PEKİ YA TOPRAĞI HANGİSİ YARATTI.
13-bir tanrıyı öldüren işkence aleti haç neden sembol yapılmıştır.
14-isa ve meryem ölebiliyorlarsa babada ölmüşmüdüri
15-tanrı neden öz oğlunu başına gelecekleri bile bile canilerin ortaasına atmıştır.
16-siz hangi suçu işledinizki günahkar doğdunuz bir suçu ancak bir kişi işleer.
siz yoksa öbür tarafta hadi arkadaşlar hep birden ve aynı anda suç işleyelimde tanrı bizi dünyaya atsın kimimizi affeder kimimizi affetmez ama olsun işledimiz suç yanımıza kyar kalsınmı dediniz.
17-bu üç tanrının evi nerdedir
18- birbirlerinin kafasından geçenleri bilmektemidirler bilmiyorlarsa bilgileri noksan olacağından tanrı deildirler sonucu çıkarabilirmiyiz.
19-nasıl oluyorda bir tanrı başı ve sonu hiçlik olan bir aciz tyaratılmışa boyun eğiyor. haça çivilenmeye razı oluyor.
20-yapılan karbon testlerinde en eski incil isadan 500 yıl sonra yazılmış.
peki gerçek incil nerede.
21-isa ölüleri bile diriltirken kendi ölümünde neden aciz kaldı.
22-isanın bahsettiği feraklit hz. Muhammet değilmi.
23-hristiyan olmak için vaktiz olup her hafta sonu şarapla bir parçada kuru ekmek yesem yeterlimi.
24-bende sizin dedeleriniz gibi yeni doğan bebekleri tavuk şiş gibi bir kılıca 7 tane dize dize öldürsem.gerçek bir hristiyan olurmuyunm. bunları aylarca yaptıktan sonra öldürülseydim şehitmi sayılırdım ;her öldürdüğüm günahkar doğan bebek yüzünden cennete bana bir köşk ve sayısız huri mi verilirdi.
25-papa her gelen eşcinseli rahip olarak ataya biliyormu ,yoksa özel uygulamalı sınavlara mı tabi tutuyor...
26-sizin kendi memleketiniz bin türlü rezil ve rüsfalıklarla doluyken hangi akla hizmet elalemin memleketlerinde misyonerlik yapıyorsunuz.önce kendi sökünüzü dikmeniz daha uygun olmazmı.
yani sizin dininiz tanrıya insana dayir nekadar aciziyet varsa isnat ediyor.
bu durumda tanrı size beni doru tanıdınız haydin cennete mi der.
yoksa canınız cehenneme mi...
1 sayfadaki 1 sayfası